Cases

Inspirerende voorbeelden

3Werf initieert en realiseert complete recruitmenttrajecten of onderdelen hiervan.
Drukke tijden? We leveren stevige senior recruiters.

Het type projecten dat 3Werf uitvoert? Een greep uit recente opdrachten:

 

Lastige vacature snel ingevuld

De vraag: Een ICT-vacature staat al ruim een jaar open en we kunnen geen geschikte kandidaat vinden. Kunnen jullie ons helpen?

Onze inzet: Een creatieve, omnichannel insteek zorgde voor snelle werving van een geschikte kandidaat. Daarbij werd de vacature onder naam van de opdrachtgever in de markt gezet.

Het resultaat: Een goed gekwalificeerde kandidaat vervult de vacature. Dit tegen lagere kosten dan een regulier werving- & selectiebureau zou rekenen. Bovendien is de naam van de werkgever positief versterkt.

 

Effectieve procedure voor selectie 50 hoogopgeleide parttimers

De vraag: Vanwege ons krachtige merk krijgen we té veel kandidaten aan de deur. Hoe selecteren we 50 hoogopgeleide parttime deskundigen?

Onze inzet: We regisseerden het selectieproces, trainden selecteurs en zetten uit efficiencyoverweging video in als selectiemiddel.

Het resultaat: De verrassende sollicitatieprocedure zorgde voor een positieve ervaring bij de kandidaten én de juiste deskundigen.

 

Verantwoord recruteren tijdens herorganisatie

De vraag: Hoe geven we recruitment vorm tijdens een herorganisatie?

Onze inzet: Samen met de directeur stoomden we de organisatie klaar voor de volgende fase. Dit met aandacht voor de relatie met de stakeholders, waaronder de OR. We stelden nieuwe functieprofielen op en voerden de selectiegesprekken.

Het resultaat: De organisatie is voorbereid op de toekomst, de relatie met de stakeholders is verbeterd en de nieuwe insteek van de vacatures zorgt voor de juiste kandidaten.

 

Afstudeerders aantrekken

De vraag: Hoe worden we als B-to-B dienstverlener een aantrekkelijke werkgever voor afstudeerders?

Onze inzet: In overleg schreven we een graduate recruitmentplan. Dit maakte helder hoe de werkgever de huidige student in Nederland kan boeien en binden.

Het resultaat: De werkgever positioneerde zich uitnodigend voor afstudeerders.

 

© Webtechniek - 2014/2024 - Sitemap   Privacybeleid