De kern

Gericht op resultaat

3Werf initieert en realiseert krachtige en verrassende recruitment voor multinationals, innovatieve MKB-bedrijven, start-ups en Rijksoverheidsorganisaties. Onze trajecten versterken uw merk en zetten in op een positieve beleving van de kandidaat. Het resultaat? Een positief imago op de arbeidsmarkt en werving van die medewerkers die uw organisatie verder brengen.

 

Uitvoering als onderscheidende factor

Goed recruitment is altijd maatwerk. Daarbij wordt het resultaat in de praktijk behaald. En in de uitvoering onderscheidt 3Werf zich positief. We houden vast aan visie en plan, maar zijn creatief en origineel als het gaat om de manier waarop we het resultaat behalen.

Die resultaten maken we vervolgens zichtbaar in recruitmentkengetallen. Cijfers over kwaliteit, kosten, tijd en service tonen de opdrachtgever de effectiviteit van inspanningen.

Tijdens trajecten zetten we altijd in op blijvende verbetering. Of het nu gaat om een inzicht, een procesverbetering of een logische aanpassing in de inrichting van de recruitment organisatie, we brengen altijd een blijvende verbetering. Tijdens het traject dragen we bovendien veel kennis over, zodat bedrijven vervolgens verdere stappen kunnen zetten op het vlak van recruitment.

© Webtechniek - 2014/2024 - Sitemap   Privacybeleid